jueves, 7 de agosto de 2008

MONTAÑAS RUSAS

Quizás os preguntéis por qué a esta entrada la he titulado así. Los que me conocen saben que a mi me va la inventiva; por algo escribo novelas…. Bueno, la verdad es que no escribo solo por eso.

Por supuesto que no voy a referirme a los parques de atracciones, entre otras cosas porque no sabría qué escribir. Sin embargo algún ramalazo de sensibilidad se me pegó el otro día por ahí y caí en la cuenta de que todos vamos con prisas, que nadie tiene tiempo de nada y que francamente la vida es como una montaña rusa a todos los niveles.

Tenía guardada una poesía preciosa. No sé quien la habrá escrito pero lo cierto es que a mí me ha emocionado y como hay que agradecerlo todo, le he dicho a mi alma: ¡Eh amiga, calma…!!!!!

Dedicado a todos los “blogueros” que se pasean por este blog y un poquito dedicado a mí también.


LA SONRISA
Es el son...son... son de la risa, hija de la risa y nieta de la carcajada.
El más saludable masaje de belleza para el rostro; el pasaporte al reino de los Cielos; el ropaje más lindo del alma; el mejor antídoto contra las preocupaciones;la canción de los Ángeles; la seriedad arrepentida; la oración de los sabios; la contraseña entre los amigos;la puerta de la cooperación entre conocidos y desconocidos;alienta la buena voluntad en los negocios;acorta el tiempo de la angustia;crea la felicidad en la pareja y en el hogar;una clara manifestación de salud mental, emocional y espiritual; descanso para los fatigados;calor para los tristes;luz para los decepcionados;es como el sol: ilumina, calienta y se irradia.
¿Cuánto cuesta una sonrisa? –Nada.¿Cuánto beneficio nos puede dar? –Mucho.¿Qué tiempo dura? –Un instante.¿Y cuánto perdura en la memoria? –A veces toda la vida.¿Quién es tan rico que no la necesite? –Nadie.¿Quién es tan pobre que no pueda regalarla? –Ninguno.¿Se empobrece el que la da? –Al contrario, se enriquece.¿Se puede comprar, vender o robar? –Sólo se puede ofrecer gratuitamente.¿Y quién es el que está más necesitado de una sonrisa? –Aquél que no tiene ninguna para dar.

347 comentarios:

«El más antiguo   ‹Más antiguo   201 – 347 de 347
Anónimo dijo...

O
O O
O
!
!
!
!

Un altre rosa.
Un peto

Anónimo dijo...

O
O O
O
!
!
!
!

Un altre rosa.
Un peto

Anónimo dijo...

P.D. en referencia al missatge 198, no vull que és quedi com a anònim. Potser ahir si... pero avui no!

És el missatge que tota mare vol esperar d'un fill i que tot fill espera dir a la seva mare algún día.

Aquella rosa, en el fons va ser un petò, un t'estimo, un et porto dins del meu cor i comparteixo amb tú la malaltia.... que és respós magistralment amb un somriure de complicitat. Això sobrepassa la tragedia, aquests llaços d'unio no poden ser trencats i necessito creure amb aquell sombriure per poder sentir la presencia de la meva mare a prop.

En aquest cas, jo ho he sentit així. Però deixem escriure algo que un día em van dir a mi:

" Me asombraba de que siguieran viviendo los demas mortales porque habia muerto aquel a quien yo habia querido como si no hubiera debido morir. Y no menos me asombraba de que, habiendo muerto el, viviera yo, que era otro el. Bien dijo uno de su amigo que era “la mitad de su alma”.
Porque yo senti que mi alma y la suya no habian sido mas que una sola alma en dos cuerpos. Por eso me causaba horror la vida, porque no queria vivir con la mitad. Y, tal vez por eso tenia miedo de morir, porque no muriera todo entero aquel a quien tanto habia amado...
Adonde iria mi corazon huyendo de mi propio corazon? Adonde huiria yo de mi mismo? Adonde no me seguiria yo a mi mismo?"S.A.

jAUME mERCADE

Anónimo dijo...

24 de abril de 2009

Mi "aplauso", Jau.

Voy a recordate, Jau, lo que tu madre escribio en la introducción de "La Noche Pregunto por ti"..........

Dice asi:

".......
Y tengo un inmenso placer de recordar a Yau, mi consejero particular, que tanto me ha ayudado con sus consejos.
¿Quieres intervenir ahora tu...?
!Pues sacale todo el partido que puedas...!
........"

Aqui te dejó ella, su plumilla, su corazón, su sabiduría, un "Amor" inmenso ................ y el "Placer" de contar contigo para el "Hoy" y el "Ahora".

........
.........
..........

Tònia!!!
Siento tus caricias, veo tu sonrisa, me conforta tu paz y "Tu Estar"....

Un "Petonet" O
Xata!!!! O O
O
coco !
!
!

Anónimo dijo...

27 de Abril de 2009

Per Tú.
Una rosa:

O
O O
O
!
!
!
!

Farem pinya?. (et vaig demanar)
Això esta fet!! (vas dir)
......
M'estimes?...
Si Xata!! (vas dir)
........
..........
que hauria fet sense Tú!....
.....
........
.........

T'estimo Tònia!!
coco

Anónimo dijo...

28 de Abril de 2009

Esta noche el cielo esta "hermosísimo"......., azul brillante....., la "luna a medio "salir"...... i "Tú"....., donde estas.....?

".....
coco, coco....., soc aquí...., al teu costat.....
..."

El año pasado ..., justo el 28 de abril, nos dejaste un escrito en tu Blog, de tu autor preferido, para el "hoy" y el "ahora".

Lo titulaste: "NO TE RINDAS"
Dice asi:

"........
No te rindas, aún estás a tiempo de alcanzar y comenzar de nuevo.
Acepta tus sombras, entierra tus miedos, libera el lastre, retoma el vuelo.
No te rindas que la vida es eso...
Continua el viaje, persigue tus sueños, destraba el tiempo.
Corre los escombros y destapa el cielo.
No te rindas, por favor no cedas, aunque el frío queme, aunque el miedo muerda, aunque el sol se esconda, y se calle el viento, Aún hay fuego en tu alma, aún hay vida en tus sueños...
Porque la vida es tuya y tuyo también el deseo. Porque lo has querido y porque te quiero.
Porque existe el vino y el amor es cierto.
Porque no hay heridas que no cure el tiempo.
Abre las puertas, quita los cerrojos, abandona las murallas que te protegieron. Vive la vida y acepta el reto, recupera la risa y ensaya el canto. Baja la guardia y extiende las manos.
Despliega las alas e intenta de nuevo. Celebra la vida y retoma los cielos.
No te rindas, por favor no cedas,
Aunque el frío queme, aunque el miedo muerda.
Aunque el sol se ponga y se calle el viento,
Aún hay fuego en tu alma, aún hay vida en tus sueños.
Porque cada día es un comienzo nuevo. Porque ésta es la hora y el mejor momento.
Porque no estás solo, porque yo te quiero.
.........."

No, no...., no voy a rendirme..........., porque no estoy "sola"....., y "Tu" me quieres.

Jo tambe t'estimo.
Petonets.
coco

Anónimo dijo...

03 de Mayo de 2009

En "Mayo" del año pasado, nos dejaste para el "Hoy" y el "Ahora", un mensaje para tus queridos "Hijos"....

Dice así:

"......
Así como NUNCA una madre debería poder olvidar cómo se desentendió del mensaje esperanzado que su hijo le transmitió desde el momento de su concepción, es decir desde el primer día de su vida; del mismo modo que NUNCA una madre olvidará esas primeras palabras bioquímicas que durante toda la vida la harán estremecer en recuerdo de aquella vida que escuchó, albergó, cobijó y cuidó hasta el final: “Querida Mamá”.
......"

Un mensaje que ayuda a respirar con oxigeno "Puro".

Sabes ...., has pasado a ser "mi Maestra".......
Aquell "ofici" que sempre t'era agradat fer..., i que sense saber-ho...., l'has practicat amb els teus fills...., i tal vegada amb tots....., ja veus! ......., "la teva "Petjada"......

No, no ets la meva "Mare"..., pero ets la "meva Estimana Germana"....
... i avui tenia ganes d'escriura't.

El teu Blog està carregat de "Pistes"....

Gràcies...
Tònia...., T'Estimo.
coco

Unknown dijo...

Hola preciosa!.
Feia un mun de dies que no parlava amb tu...No pensis...si que parlava, però no aqui, en aquest blog que tu tant disfrutaves. Ja ho saps que hi penso cada dia i prego per tu cada dia.
Ara et vull parlar del meu net "Gerard", ja te dos mesos i està preciós, preciós...pesa 6 kilets i només menja llet materna, lo millor pels nadons.
Saps?. el batejarem a Sant Pau, el dia de Pentecosta, 31 de maig a les 12.00 del migdia i...Jo, la seva "àvia" Mercè, seré la "padrina". Quina emoció!!!.Estic molt feliç, molt contenta i molt agraida a Déu per aquest regal del meu net. Saps?. Si vols t'el deixo una mica perquè el gaudeixis tu també...El pots agafar amb les dues mans i acaronar-lo, és tant tendre i tant amorós...pell fina... i fa una olor de nadó...uhhhhhhh.

Et deixo per avui, perquè haig de fer una cosa pel nen.

T'estimo...com sempre.

Mercè.

Anónimo dijo...

25 de maig de 2009

Tònia!!!!

Cada dia parlo amb tú...., "Tú", ja ho saps.....
..., però avui ho vull fer aqui.

Acabo d'arribar de Barcelona....., sí, sí..., ja ser que ho saps...., perquè "Ella" és amb Tú.

Hem anat a despedir la Tieta "Rosa"....., saps he sentit...., que us havieu trobat....., ara esteu juntes...., amb el tiet Josep Mª.
Deus estar ..., guay!!!!

Ja tenim un altre "àngel".............., "ella"et tenia molt d'apreci......, fes-li un peto de part meva.
A tú, ja t'el faig cada dia.

Saps........, t'estimo!!!
coco

Mercè Acebo dijo...

Hola preciosa!

El otro día te escribía para contarte cosas de mi nieto Gerard, recuerdas?. También te decía que lo bautizaríamos este domingo día 31, día de "La Pentecosta", bien pues no será así, porque tenemos que despedir a mi suegra, que se va...que se ha ido...ya sabes... a donde tu estás.

Ya ves que no podemos hacer planes sin contar con Dios. Por eso es tan cierto aquello de "el hombre propone y Dios dispone".

Te quiero preciosa y te tengo muy presente.

Ayer mirando mis fotos en el móvil apareciste "tú". Sabes de cuando es esa foto?...De la presentación de tu segundo libro "Alas de Gorrión". Estás preciosa...cierto, preciosa es el adjetivo que te describe perfectamente...

Buenas noches preciosa.

Mercè.

Anónimo dijo...

Ahir va fer un any de la meva boda. El record es extrany... com riure i plorar a la vegada!!!!!
RECORDO MOLT AQUELLS 10 MINUTS QUE ENS VAS REGALAR A L'ESCENARI... Jo vaig veure per primera vegada com 300 persones es desfeien en llàgrimes com a nens,...(sense dubte el teu dò la paraula) i és que en aquella nit calurosa de càdiz, ja vas començar a preparar les malètes... o millor dit ja preparaves les ales per començar el vol... amb aquell teu "APROFITEU EL MOMENT... DISFRUTEU CADA SEGON DE VIDA,... PQ LA VIDA... NO ES TAN LLARGA COM SEMBLA"

No hi ha dia que que passi en el que no recordi aquelles paraules que em vas dir...., aquell petit tresor que em tenies amagat... el porto ben a dintre meu...

el mon està en constant cambi,saps? nosaltres cambiem...no t'ho pots imaginar... pero el teu record és intacte...

I aqui estem... després d'un any veient com la vida a vegades pot tallar com un ganivet, i tenint que apretar amb força els punys i els llavis per evitar plorar un altre vegada...

Pero anem fent...

Anónimo dijo...

13 de juny de 2009

Hola Tònia!!
Avui és el teu Sant.
Santa Antonia Macaya!!!!

Ja et sento, ja et sento:
"...anda, coco, que dius....!..."

Aqui et deixo el meu regal.
Un ramet de "Margarites".
Aquestes flors son plenes de Llum.
I tu ets "Llum", per a tots nosaltres.

Penso amb les teves tres "Joies".
....., sé que els guíes, i cadascú d'ells, viu el cami segons creu.
Tots estan en línea. Tu ja ho saps.

En tot moment ets present a la meva vida i em dones força per fer el meu dia a dia, el millor possible.

T'estimo, xata!!!

Continua present als nostres costats. Ets el punt de referència.

coco

Mercè Acebo dijo...

Hola preciosa!

Se acerca el dia de mi cumpleaños...el dia 8 de julio...te tengo tan presente en el del pasado año...fuí tan feliz por tu presencia!!!.

Pero no importa... sigues conmigo...sigues con nosotros, con todos los que te queremos y tu recuerdo es muy importante para mí.

Un beso PRECIOSA.

Mercè.

Anónimo dijo...

28 de juny de 2009
Estimada Tònia!!!!
Cada 28 és diferent.
Sense voler, però a conciència, el pensament va enrera..., el cor queda en el present....... i el sentiment omple l'espai......
aquest espai que sempre tindrà un nom......, "Tònia".

No saps..., be, si que ho saps,........"com et trobo a faltar!!!!"

Cada ú té el seu cami. Jo procuro que el meu sigui el més correcte possible. Sempre creia que el podriem comentar..., colze a colze......., estic aprenemt a fer-ho...., jo aqui.....,"Tú".... "Allà".....

Gràcies per permetrem sentir la teva "Pau".

Una vegada més...
T'estimo Tònia!!!!!

coco

Anónimo dijo...

11 de juliol de 2009

Tònia!!!

Com passen els dies!!!
Com passaven els dies!!!
Com passaran els dies!!!!

Sense Tú.....
Amb Tú.........
Sense Tú........
................

Recordo tot lo viscut.
Que bonic ha estat.
Ara em toca aprendre a viure amb Tú....., des del silenci...., la quietud......, la serenor..........., saps!!!!....., és molt dificil.
Aquest silenci "Etern"....., que no hi estem acostumats...., de vegades pesa molt......, i sense voler ...., torno enrera..., i et busco per tot arreu.

Em costa molt .....
.......................
.............................

En l'espai hi ha un "buit" i a la vegada.., un "ple"...., que és diu "Tonia".

Com t'estimo!!!!!...
Com t'estimat!!!!!...
Com t'estimaré!!!!!.....

Petonets, xata!!
coco

Anónimo dijo...

19 de juliol de 2009

Perquè?

.........

Anónimo dijo...

20 de juliol de 2009

T'estimo

Anónimo dijo...

28 de juliol de 2009

Hola Tònia!!!
Hola xata!!!!!!
Qui ho diria?
Fa un any preparavas la maleta per l'Eternitat!!!!
.........
............
..............
Tranquila!!!!
Tinc coratge!!!!!.......
Sé on ets.................
Sé que fas.................

Ets la "Llum" de tots nosaltres.
No deixis de brilla.
Mentres et recordem, viva, en la memòria, sempre hi seràs.
Per mi no serà!!!!!
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

28 d'agost de 2009

Costa de creure, que ja ha passat un any!!!!
El temps no passa..., el temps "és".

Ens vas escriure dos llibres....., però el millor llibre que ens has deixat..., és la teva propia Vida.
Vida viscuda!!!
Una Vida plena d'Amor.

Sé que estas en "Pau"...., i ens ajudes a tots.

Sé ón trobar-te...., allí hi soc , cada dia. Aquest és el meu consol.

Els que més m'apropen a Tu, són els teus "Tres Tresors". En cada un d'ells, hi ha un trosset de tú.

La Mare i Tú, m'heu ensenyat a estimar, sense condicions.

T'estimo ...."Xata"!!!!
Sempre t'estimaré.
coco

Unknown dijo...

Hola preciosa!.

Saps que sempre estàs en el meu record, cada dia...però avui és un dia especial...molt especial...
Avui hem estat tots junts i alhora amb tu. Tu també hi eres, oi que si?. Sóm una pinya espiritualment.
Saps qui ens uneix?. TU, el teu record, la teva mirada, el teu somriure, les teves ganes de viure, la teva fe en Déu...

El teu fill Xavi m'ha dit que m'enviarà per correu dues pàgines escrites per ell...Tinc ganes de llegir-les, segur que em faran plorar, però m'encantarà llegir el que escriu el teu fill.

Preciosa Antonieta, tens una germana que és una preciossitat,
com tu. Tens una família, tota en general que són una pinya, això és el que ha de ser una família cristiana, no?.

Amb Coco ens veurem el dia que podrem, però segur que encara que trigui el dia, serà molt profitós, segur...

Molts, molts records...
T'estimo i t'estimaré sempre...

Mercè.

Mercè Acebo dijo...

Hola preciosa!
Sabes que tengo un nieto llamado Gerard, pues hoy he ido a verlo y qué guapo está!!!, una preciosidad y un buen niño..., no llora nada. Lo quiero con locura de "iaia". Si pudiera madarte una foto de él, lo haría, seguro que te encantaría verlo.
Por cierto el día de la Mercè, también es el santo de Gerard, qué casualidad, verdad?...y es mañana, ya mismo...
Preciosa, me sigo acordando de tí cada día. Sé que eres muy feliz donde estás...por eso lo supero...

Hasta pronto.

Mercè.

Anónimo dijo...

Reus, 06 d'octubre de 2009

Cada dia penso amb Tu.
Amb tot el que faig.
Amb tot el que soc.
Amb tot el que ser.

......
..........

Com t'estimat!!!
Com t'estimo!!!!
Com t'estimare!!!!!

Durant el dia......, ets el "Sol".
A la nit...., ets la "Lluna".
Quant plou...., ets "l'aigua" que cau.
Quan trona......, ets "el Tro" que fa soroll.
Quan fa vent.....ets "l'aire" que és mou.
..........
............

Sempre "Hi ets".

T'estimo.
coco

Mercè. dijo...

Hola preciosa!
Hacía tiempo que no escribía, verdad?. Pues ya hemos celebrado la boda de mi hijo Dani con Claudia. Fué un día precioso y todo salió perfecto. También sabes de que va, verdad?. Sentimos como que un hijo se nos va, pero a la vez sentimos una gran alegría por ellos...esperamos que sean muy felices con su hijo, mi nieto Gerard, que está realmente guapo.
Esta semana ya empezó la guardería, con siete meses, y mi hijo el primer día salió llorando...Qué sensibilidad!!...se parece a mi...Gracias Dios mío.

Un abrazo para todos los que lean este blog, especialmente Coco.

Adiós preciosa, hasta pronto.

Mercè.

Anónimo dijo...

Reus 28 d'Octubre de 2009

Si, si..... !!!!
El temps passa...
El cor esta en calma...
El pensament no pot parar...
Ara un record....
Ara un somriure......
Ara un plor...........
Ara un estar sense ser-hi...
Ara un Tot....................
Ara un res......................
..............
.........
I "Tu"........., espectadora incondicional, en silenci, amb un sonriure d'aqui allà....., però a l'altre costat....
Al més enllà...???
Al univers..?
....
NO
... al nostre costat.

Tanco els ulls, respiro fins al final.., i et sento aqui, al meu costat.
Jo ser que "Tu" vols que ho digui.............

Tònia......, Gràcies.

T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus,03 de Octubre de2009

........
Déu, em fa mal!
(anónim)

Vaig dir: -Déu, em fa mal!
I Déu em va dir: -Ho sé

Vaig dir: -Déu, he plorat tant....
I Déu em va dir: -Per això t'he donat llàgrimes.

Vaig dir: -Déu, jo estic tan deprimida....
I Déu em va dir: -Per això t'he donat la lluentor del sol.

Vaig dir: -Déu, la vida és dura.
I Déu em va dir: -Per això et vaig donar a éssers estimats.

Vaig dir: -Déu, el meu ésser més estimat va morir....
I Déu em va dir: -El meu també.

Vaig dir: -Déu, és una pèrdua tan gran....
I Déu em va dir: -Vaig veure el meu clavat en una creu.

Vaig dir: -Déu, però el teu ésser més estimat viu.....
I Déu em va dir: -El teu també.

Vaig dir: -Déu em fa mal!!
I Déu em va dir: -Ho sé.
.........

Tònia....!
Gràcies per ser-hi.
T'estimo.
coco

Xavi Mercadé dijo...

Ni esperanza, ni futuro, ni mañana, ni después. El azul parecia confundirse con el negro y el naranja con el gris.

Pero allí estabas tú, donde la luz no llega y la razón no entiende. Donde el AHORA nunca se acaba y la felicidad se funde con la eternidad.

Sí, porque aunque no te vea te siento y aunque no te oiga te escucho. Porque sigues irradiando tu luz y derrochas a manos llenas tu cariño.

Porque tú - y sólo tú - puedes cambiar las cosas y devolver, al color gris, el rojo de una rosa y el amarillo de un tulipán.

Sólo tú puedes hacer que una sonrisa nunca se acabe y que las estrellas nunca dejen de brillar.

Anónimo dijo...

OSTRES!!!! que boni això que has posat Xavi!!!!

Anónimo dijo...

27 de novembre de 200

Tònia...., t'estimo!!!
....
La memòreia..., no falla!!!

coco

Anónimo dijo...

Hola estimada
Al leer esta pagina se me nublan los ojos, el tiempo pasa pero el recuerdo vive: La vida sin ti ha cambiado, tendré que buscar la forma de combatir esta soledad, aunque la cosa no va ha ser facil.
Una nueva navidad sin ti, seguramente haré un viaje como los que tu te gustaban. Alguien tendrá que explicar el ¿Por que? de todo. Por que? dijiste adiós tan pronto cuando teniamos tantas cosas por hacer...

Estoy tranquilo ya no sufres, los demás nos queda aún la pelea.
Feliz Navidad Antonia, acuerdate de nosotros.

Mercè Acebo dijo...

Hola preciosa!.
FELIZ NAVIDAD!!! Te gustaba tanto todo lo que significa la Navidad...Aquí seguimos con tus recuerdos, con tu cariño, con tu entusiasmo, con tus ganas de vivir, con tu lucha, con tu ejemplo...Cuando te conocí cambiaste mi vida, no sé si te lo había dicho, pero me ayudaste tanto...Te quiero preciosa y te echo de menos...Para no emocionarme como estoy ahora mismo, no entro en tu blog muy a menudo, pero cuando entro mis lágrimas cobran nueva vida y lavan mis ojos y mi alma...Compartimos muchos momentos y siempre fueron agradables gracias a tí.

Nos vemos en año nuevo.

Un gran abrazo para unir a todos los que te queremos.
Mercè.

Anónimo dijo...

26 de desembre de 2009

El dia màgic....,
ja ha passat.
NADAL
Ahir vaig estar amb els teus.
Tu estaves allà. Ho vaig notar.
Ja és un clàssic.
Amb tu ho vaig començar i ja forma part del meu fer.

Saps!!!
He après a espetegar els dits i fer màgia en el meu cor.
Una màgia plena de "AMOR ".....
Aquella màgia que amb tu vaig aprendre: ... a acceptar amb Amor ..., a callar amb Amor ....., a mirar amb Amor ....., a somriure amb Amor......

Saps!!
Et trobo a faltar. Sempre et trobaré a faltar .....
Tu, estimada germana ...., la meva estimada i única germana.

Gràcies Tònia.
No deixis d'anar a la meva crida, sempre que et faci el senyal.

Bon Nadal.
coco

Anónimo dijo...

28 de desembre de 2009

Estimada!!
Et dedico el meu record!!
...., com cada 28!!!

Passaran els anys...., però sempre hi seras.

De fet...., quan la "sang" uneix...., el "llaç", és per sempre més.

T'estimo, Tònia.
coco

Anónimo dijo...

20 de gener de 2010

Tònia, Tònia....
Com passan els dies..., i cada dia en sumem un de més....., sense "Tú".... i amb "Tú".

No hi ha dia que no hi pensi.
Has marcat la meva vida.
Si m'ho aguessin explicat, quan teniem 15 anys...., no m'ho hauria cregut.
Però és així, és cert.

Tinc la casa plena de records teus..., són els que m'ajuden a viure endevant...., a tenir-te present.
Ets important per mi..., i no et dic "no em deixis"..., perquè estas en mi.

Vaig està amb Jau, Junior i les teves "nenes".
Estan impecables.

Et poso punts per explicar-te aquell secret que tenim tu i jo.

.........................
.................
............................
...............................
..........................
............

xssssssst......
tot va be!........
xssssssssst!.............
endevat!......
respira..........
i "CONFIA".

T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 28 de gener de 2010

Tònia.....!
Aqui estic......
Punt de trobada......
Hi han imatges que no es poden esborrar mai...., formen part de la propia vida....
...........
............
.............
..............
quaranta espelmetes.....
sempre juntes!!!!
....
xssssssttt....!!
tot va be....
cada dia va millor.....
...
T'estimo .
coco

Anónimo dijo...

05 de febrer de 2010

Tònia...., t'estimo.
Gràcies per ser-hi!!

"......
xssssst, coco...., tot va be...
xsssssst,coco......., repira....., i confia.
......"

Un peto
coco

Anónimo dijo...

Reus 24 de febrer de 2010

Ja veus!!
Sembla ahir!!!!

Es ara i avui...., i encara hi ets....., sempre estaras rondant-nos pels voltants....., espiant-nos....., per a veure com ho fem de be!!!!

I a nosaltres ens agrada que hi siguis...., ens agrada notar-te i sentir la teva escalfor.

Tònia se la "Pau" que tens!!!!

Gràcies...., per donar-me la mà....., cada dia.

Un peto ...., xata!!!!

T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 27 de febrer de 2010

Hola Tònia!!!

......
........
Eran les 10h. de la nit.....
"Bona nit xata!!!., ......sepre farem pinya juntes.......Fins demà. T'estimo!!!!"
........
......

Tot es present.
Sempre estara present.
......
Estant present ..., sé que esterm juntes!!!
L'oblit no existeix per un cor que estima....., tú ho saps.
......
T'estimo!!
coco

Anónimo dijo...

Reus 28 de febrer de 2010

......
.......
Recordo aquell correu de "Paganini" que em vas enviar....
Precios!!!
....
.......
"Creure amb un mateix"!!!!!
La solució, és dins d'un mateix...
Tu tenies les eines...
Gràcies per deixar-nos tantes pistes.... i per fer-te tant present entre nosaltres...., perquè, cada un de nosaltres, a la nostra manera, et sentim i et tenim present.

Xata!!!
No em cansare de dir-t'ho...
T'estimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 12 de març de 2010

Tònia, .......!!!!

Avui, rellegint un llibre de poesía de M.Marti i Pol, el meu poeta preferit, m'ha sortit un poema, que t'el vull penjar aqui......, al teu reconet. Per a Tú.

Diu així:
.....
"He anat creixent, amb el matí, sense imposar-me límit.
Coneixereu que sòc jo perquè la veu no ment.
Més amunt de les comes també hi ha l'esperança i un poblet esquifit de rare prespectiva.
Quan torni us contaré tot de secrets.
Vosaltres no ho creureu, però és cert que he estat hosta del vent i de la llum només un sol instant,i que lluny del brogit, en el més alt silenci,us he comprès i us he estimat amb tota l'anima."
.......

T'estimo!!!!!!
coco

Anónimo dijo...

Reus 28 de març de 2010

Hola Tònia!
Avui hi ha una "Lluna"...., espléndida!!!!

Era la nostra conexió...., pero saps!!!....., és la nostra conexió!!!!!

Respiro fins al final...., i sento la teva energia..., esta en "Pau"...., espectant, serena.....

Et dedico un altre poema del meu Poeta preferit, Miquel Marti i Pol.........,
diu així:

".......
L'oreneta ha volat,
una mica indecisa,
ran mateix de l'aigua del riu,
s'ha enfilat pont amunt,
ha travessat, xisclant, la plaça
i s'ha perdut pels carrers en silenci.
............"

Un dia més..., un altre 28....., hi tu aqui...., en silenci......, amb molta pau i sense perdret detall.......

Tònia...., t'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus 13 d'abril de 2010

Tònia ... estimada!!!

Tú eres la que ens recordaves cada any el nostre aniversari....., la teva trucada mai fallava, cada any es repetia..., cada any.....!!!!

El teu "Xavi" ha agafat el relleu...i ara és ell el que no falla...., en tots....!!!

Que menys que dedicar-te un record...!!!!!,
en foren 57..., i aviat en seran dos en "l'Eternitat"....,
una "Eternitat" viva al nostre voltant.

Un altre vegada, he obert el llibre del meu poeta preferit, Miquel Marti i Pol, i he trobat un troset de poema per a tu. Diu així:

"......
No estem mai sols. Hi ha sempre gent; però la gent no compta.
El que compta és l'espai que ocupen i el ritme sense treva.
........"

Felicitats "Xata".

T'estimo
coco

Xavi Mercadé dijo...

A vegades és bo deixar lliure la imaginació. Somniar i no parar de somniar. Deixar parlar als somnis. Donar esperança a les ilusions.

Perquè sí. Sense tu no tot és fàcil. Res és fàcil. Però, tot i això, les coses són possibles. I tu hi ets. I tu parles. I tu estimes.

Perquè res és impossible. Perquè m'has marcat el camí. Perquè no et puc decepcionar. Perquè m'has donat molt...

Ara no puc fer-me enrere... i dic a la vida que SÍ.

Avui he tornat a començar amb força i amb ganes de canviar el món.

Li vaig plantar cara a la tristor i, anant caminant, em vaig trobar l'esperança com a company de viatge.

L'esperança, jo... i tu. Els tres cap a una mateixa direcció. Hi haurà pedres pel camí, però al final un prat d'herba verda, potser un riu d'aigua fresca o un sol rere les muntanyes em dirà:

Ho has aconseguit!



Pd- Coco. Ara, aquest sol ets tu...

Anónimo dijo...

Reus,30 d'abril de 2010

Tònia...., estimada Tònia.

Ja veus el teu Xavi?
Que ferm!!!!
Segur que és el que Tú esperaves d'ell!!!!
Quin regal t'ha fet!!!
......
diuen: "És el dia de la mare..."
.....,
el dia de la mare és cada dia i sempre, encara que s'hi sigui, sense ser-hi.

De vegades no entenem el que no hi siguis..., però quan callem..., en el silenci del no res..., alla hi ets Tú..., sempre..., parlant en silenci, espectadora del nostre fer.

Xavi..., no la sents?
..., segur que si..., com també la senten els teus germans, cadescun a la seva manera.

Tònia..., respiro..., tanco els ulls...., trec l'aire lentament i et sento aqui..., al meu costat...

Gràcies.
T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus 21 de mag de 2010

Hola Tònia!!!

Passan els dies!!!...., i tu... cuidant del teu jardi...., aquest jardi que és com el "vent", que no és veu, però és sent.
Aquest jardi en el que plantes, conformitat, alegria, anim, il·lusió, caminar, projectes, estimació, sentir, creure, acceptació, serenitat, llagrimes, somriures......... i sobre tot "Amor", i del qual vols que els "fruits" ens els fem nostres.
Aixo és el que feu els "angels" al paradís de l'Univers.
......
Tanco els ulls...., respiro fins al fons..... i em deleito amb la teva fragància.
Ja veus.... que important ets!!!!

Gràcies Tònia!!!
Tot va be i cada dia anira millor, millor i millor.
xsssst....!!!!

coco

Anónimo dijo...

13 de juny de 2010

Hola xata!!!

Felicitats!!!!!
Així t'ho era dit i aixi t'ho dic.
Ahir vaig esta xunt als teus xatos.
Estan esplendits, ja se que ho saps.
La vida és aixi..., tu allà i jo aqui......, encara que l'allà i l'aqui és fusionant sempre en un mateix espai.

Així és, així serà, així ho visc, així ho crec i així ho dic.

Estimada Tònia..............
No deixis de fer-te present
"sempre", entre nosaltres.

I com no avui!!!, aqui et deixo un poema del meu poeta preferit, Miquel Marti i Pol.

Per a Tú, xata:

".........
¿La branca que et suporta
no sentirà quan fugis
una buidor d'ennyorança?

Com et diré que el teu cant
m'omple les mans d'aigua-llum,
i soc tant pur com la veu d'un infant
i tant greu i lleuger com la tarda.

Si jo et tingues, ocell,
tindria el secret de les coses, perquè ara tot és el teu cant
i la teva presència,
fràgil,
damunt la branca.

........"

........
......
Aquest é el meu regalet.

T'estimo, Tònia!!!!

coco

Anónimo dijo...

13 de juny de 2010

T'estimo
..................
.....................

sunsi dijo...

Antonieta... reina. Porto estona llegint els comentaris. Avui he necessitat entrar al teu blog... de puntetes, amb el cor fet calderilla. Ja sé que t' ho puc explicar , que m' escoltes... però no és el mateix. Ara m' agradaria trucar-te per telèfon i xerrar una estona llarga amb tú.

T'estimo molt. M'has ensenyat tantes coses amb el teu exemple. Et trobo a faltar, t'anyoro molt. Moltíssim.

Sempre et tinc present

Anónimo dijo...

Reus 27 de juliol de 2010

Tónia..., xata!!!!!
........
..........et trobo a falta!!
Només quan domino el pensament, sé sentir-te al meu voltant, expectant del que passa, dels que m'envoltan!!!!.
...............
................
com t'he estimat!!!!!!
com t'estimo i t'estimaré!!!!
......,
el secret.......,
és l'AMOR.

Un petonet, xata!!!
coco

Anónimo dijo...

Reus 12 d'agost de 2010

....
va ser bonic..., xata!!!!
.....
Et porto al cor..., per sempre més.
....
T'estimo ...., "xata".
...........
............
..............

coco

Anónimo dijo...

Reus, 15d'agost de 2010

......."et trobo a faltar"!!! ( em vas dir aquell 15 d'agost)
.............
...................
........................
ara, soc jo que et trobo a faltar!!!!
.........
.............
T'estimo..., xata!!!
coco

Anónimo dijo...

Reus, 16 d'agost de 2010

......
.......,
tal dia com avui...., en la distància,....... tú, a l'Espluga..., jo, a La Fageda........................, ens vam mira "la lluna"..., era plena..........., i jo et vaig dir:
"la lluna és la nostra aliada, que vols que li digui?"
.......,
tú em vas respondre:
"parla-li de mí!!!!!"
.............
...............

Cada vegada que hi ha "Lluna Plena"......., li parlo de "Tú"...., i t'imagino..., allà apoyada, com en una finestra...., dient-m'ha: "Gràcies xata"
.......
.........
T'estimo, xata.
Amb la mare i el pare, parlem cada dia de Tú. Ells també t'estiemen..... tú ja ho saps
.........
............

coco

Anónimo dijo...

Reus 20 d'agost de 2010
.........
............
t'estimo!!!
....................
....

coco

Anónimo dijo...

Reus 27 d'agost de 2010

Hola Tònia!!!!
................
...................
Aquella tarda.....
Qui ho havia de dir!!!!!
Jo no m'ho volia creure....
Però havia de ser.
.............
.................
La mare asseguda al raconet!.........
..... i tu i jo estirades al llit!!!
........
..........

Et porto al cor!!!
I Tú ens "voltes" p'el costat.
........

T'etimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus 28 d'agost de 2010

Hola Tònia!!!
...............
................
Ja ho saps no!!!!
Avui hem estat junts........
Hem recordat, tot el que vam viure......
Que bonic va ser!!....
Tot el que ens vas regalar!!!!
......
....
Al final hasta hem sentit, la bona energia que tu ens fas sentir!...

Si et trobem a falta?
....
I tant que sí!....
Pero junts, ho soportem millor.
......
........

T'estimem!!!

TOTS.

coco

Anónimo dijo...

UNIVERS, 28 d'agost de 2010

..........
GRACIES!!!!
..............

a TOTS.................

Mercedes dijo...

Hola preciosa!
Avui després de molts dies, he mirat el teu blog...Hi ha una que sempre hi és...Coco: petons i forta abraçada.
El dia 28 d'agost a la tarda hi era a la parròquia i pregava especialment per tu, com tots...
T'estimo i et recordo cada dia...
Tic-tac, tic-tac, tic-tac.
El Rabassaire és un molt bon escriptor, ja ho sabies, oi?.
M'ha encantat el seu llibre. M'ha fet plorar i riure amb ganes...
Espero el següent...
Un gran somriure per a tu...
We'll keep in touch!.

Mercè.

Anónimo dijo...

sempre seras viva en el meu record!

t'estimo i et trovo a faltar molt,... massa!

Anónimo dijo...

T'estimo!!!!

Anónimo dijo...

Reus, 20 de Setembre de 2010

Tònia....!!!!

T'explicaria tantes coses!!!
De fet, t'explico tantes coses!!!!...., cada dia!!!!!,.....
I tu ..., parlant amb silenci...., i nosaltres........, escoltant amb silenci.

..............
.......................

T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

un dia més sense tu!

Anónimo dijo...

T'estimo!!!!!...........

Anónimo dijo...

T'estimo

Anónimo dijo...

T'estimo!!!

Anónimo dijo...

Tot em va, tal com tu em vas dir que aniria.
Xata!!!!....., sento la teva força i la teva gratirud.
Gràcies.
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

volia dir: "gratitut"
coco

Anónimo dijo...

Reus 28 d'octubre de 2010

Tònia!!!!
Tú, que saps llegir els cors, en silenci, lleig el meu i ja saps com és de gran el sentiment que et tinc.
Ja se que he d'avançar pel camí que he escollit viure..........

Cada 27 i 28 de cada mes, és com un dedicar-te el dia..........., encara que és cada dia que estas present a la meva vida.

Com t'ho diria..........,
Que dur és el teu silenci...!!!
Tant xarrameca que eres!!!!!

T'estimo.....

coco

Anónimo dijo...

01 de Novembre de 2010

Tònia......!!!!!
Aqui et deixo un "ramet de margarites"......!!!!!

Encara que el millor ramet és portar-te al cor, sentir-te en tot moment, acceptar la teva marxa (ja que forma part de la vida), tindra't volteijant pel costa i sobre tot portar-te a la punta de la llengua, per parlar sempre de Tu i recordar tots els moments de les nostres vides......, ja que de tots en trobarem sempre un, que ens portara la pau per entendra el que ha passat!!!!!

..."recordes quan eram petites i feiem el llit de l'avi?.....jo m'enfadava amb tu!!!!!.........."

Saps......!
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 11 de novembre de 2010

..........
En la terra humida escric
Nena estic boig per tu
Em passo els dies esperant la nit
Com et puc estimar
si de mi estàs tan lluny
servil i acabat boig per tu

Se molt bé que des d´aquest bar
jo no puc arribar on ets tu
peró dins la meva copa veig
reflexada la teva llum
me la beuré
servil i acabat boig per tu

Quan no hi siguis al matí
les llàgrimes es perdran
entre la pluja que caurà avui
Em quedaré atrapat
ebri d´aquesta llum
Servil i acabat boig per tu

Se molt bé que des d´aquest bar
jo no puc arribar on ets tu
peró dins la meva copa veig
reflexada la teva llum
me la beuré
servil i acabat boig per tu


Se molt bé que des d´aquest bar
jo no puc arribar on ets tu
però dins la meva copa veig
reflexada la teva llum
me la beuré
servil i acabat boig per tu
servil i acabat boig per tu
.......

Per a tu xata!!!!
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus 24 de novembre de 2010

Tònia..., no saps com et trobo a faltar!!!!!!
...............
Gràcies, per deixar-me esta tant aprop teu en aquests ultims anys.
Són aquests anys, que em nudreixen el soportar el teu està en aquesta altre dimensió.
.......................
xst.....!!!!!!
Tot està be...., i cada dia estara millor, millor i millor.

T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

28 de novembre de 2010

Tònia !!!!

Quasi preparan el Nadal!!!!!

I tu en el Cor , el pensament i en boca de tots els que et volem recordar, sentir i fer-te present en tot moment.

Aquella nit...!!!!!!
Aquell mati....!!!!!!!!!

Un instant...., tota una vida i amb la feina ben feta.

Un peto ...., xata!!!!!

T'estimo!!!!!!!!!.
Continua al meu costat, em fas sentir forta per a trepitjar ferm i viure endevant.

coco

Anónimo dijo...

Reus 28 de novembre de 2010

Tònia!!!!!

T'estimo.............

coco

Anónimo dijo...

Reus, 01 de decembre de 2010

Tònia!!!!!
Recta cap el Nadal!!!!!

Et buscaré fins trobar-te i allà restaré al teu costat.

On seras per Nadal? ....!!!!

Aqui, allà.....!!!!

On et volguem trobar!!!!!!

En el cor sempre hi ets...., i en silenci respiras al costat de cada ú de nosaltres.

És necessari una "oïda", també silenciosa, i plena d'Amor............
Aleshores sorgeixen les teves respostes a les nostres preguntes, respecta a Tú.

T'estimo!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus 04 de decembre de 2010

Tònia!!!!!

Saps........, avui he pensat que si de veritat haguesis tingut força o t'haguesim ajudat a tenir-la, potser ens hauries parlat del teu anar cap el silenci, d'una manera similar a la canço de "Miquel Abras" (l'Últim Adéu).
Diu així:

"Ens passem la vida
Buscant el que no tenim
I quan no ho trobem ens dóna
Dos mesos de vida

Esperem somriure
Però la por ens marca el camí
Esperem que tot s'acabi
I que sigui un error del destí

"............
L'ultim adéu és per tu (vosaltres)
Els meus petons són per tu (per vosaltres)
Les mirades...
Les cariciades...
I el meu cor...

Jo et (us) demano
Que em perdonis (em perdoneu)
Per deixar-te (deixar-vos)
Tant sola (sols)
Et demano (Us demano)
No t'enfadis (No us enfadeu)
I cada dia
Pensis en mi (Penseu amb mi)

Ens passem la vida
Tocant-nos sempre el melic
............................."


T'estimo xata!!!!!
coco

Anónimo dijo...

Reus, de Decembre de 2010

Tònia!!!!!

Com diu la canço d'en Lluis Llach:
"Cant de l'enyor"

...............
..................
Ni que només fos
per veure't la claror dels ulls mirant el mar.
Ni que només fos
per sentir el frec d'una presència.
Ni que només fos
poder-nos dir un altre adéu serenament.
Ni que només fos
pel seu lliscar d'un temps perdut al teu costat.
Ni que només fos
recórrer junts el bell jardí del teu passat.
Ni que només fos
perqué sentissis com t'enyoro.
Ni que només fos
per riure junts la mort.

Ni que només fos
poder-nos dir un altre adéu serenament.
Ni que només fos
perquè sentissis com t'enyoro.
Ni que només fos
per riure junts la mort.
......................
...........................


T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus 25 de decembre de 2010

Tònia!!!
Una "Vetlla de Nadal", marevellosa!!!!
.... amb humils i sencills!!!!

I Tú, allà..., a cau d'orella....., deixant que et sentis, aixugant la meva emoció.

Gràcies per ser-hi.
"Bon nadal"!!!!!!!

T'estimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus 27 de decembre de 2010

Tònia!!!!

La màgia ha surgit i tu n'has pres part.

T'estimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 28 de decembre de 2010

Tònia!!!!

Un petonet..., per a tú.

coco

Xavi Mercadé dijo...

Hola Coco!!

Feia temps que no entraba aquí dins.... Quants records! Quants moments!! És dificil aprendre a viure sense ella. Si ho sabessis... La trobo tant a faltar!!

Gràcies a Déu, tenim la família que tan ajuda... I et tenim a tu, que tant ens ajudes!!

Vinga Coco, ànim que ho estás fent molt bé!!

Me'n recordo molt de tu... Ja ho saps!
1 petó!!

Xavi

Anónimo dijo...

Reus, 01 de gener de 2011

Tònia!!!
Ja estem al 2011!!!!!
I tú darrera nostra!!!!!!
Espectan...., amb un silenci sorollos!!!!!!

Dir-te "T'estimo"..., és dir-te com de present estas al meu costat..., per que, creu-me, no hi hora, ni dia, que no em vinguis al pensament.

Gràcies per ser-hi.

T'estimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus 06 de gener de 2011

Oh Tònia!!!!!
"PRECIOS" !!!!!!

..........
Vas esta esplendida.
Quin regalet m'han fet!!!!
..............

Fins l'ultim detall. Tu, has fet la feina ben feta!!!!

Un aplaudiment, amb tot l'efecte, amb tot l'amor i des del fons del meu cor.

T'estimo!!!!

coco

Anónimo dijo...

avui més que mai et sento aprop! o intento sentir-te aprop!
et trobo a faltar!

Jaume

Anónimo dijo...

Reus 13 de Febrerde 2011

Tònia!!!!!

Avui penso amb Tú!!!!!

Cada dia penso en Tú i li busco una explicació a la teva marxa i als que encara som aqui.

Als quatre vents, faig nota la teva presència, però de vegades no n'hi ha prou, com avui..., que et voldria al meu costat, o al altre costat del telèfon....., parlant, comentant , rien........

He d'anar cap el meu interior...., respirar.....,i escoltar....., el teu silenci....., "silenci sorollos".

.................
......................
...........................

T'estimo, xata!!!!!

Anónimo dijo...

els silencis que tan ens vas parlar en vida els vaig omplint poc a poc!!
a on ets???

.... silenci....silenci.....mes silenci

ja fa molt de temps... massa que ens has deixat! QUINA RABIA!

Jaume

Anónimo dijo...

Univers, 18 de febrer de 2010

Hola Jau!!!!

Sempre sòc al teu costat.

Mai t'he deixat......, la prova és, que sòc al teu cor, al teu pensament, al teu sentiment.....

Sòc part de Tu.....
Parla'm, que jo t'escolto...., i amb sileci et responc......
Tu saps escoltar el silenci....
Tu m'en vas ensenyar......

No 't'en recordes?

Jo sé que un dia, del temps en faras segons i el passat, t'omplira l'avui......, ja t'omple!!!!

Estas rodejat d'Angels, que t'ajuden..., jo tambe hi sòc.

T'espera un bon futur, i estas acompanyat del més gran tresor..., una princesa que t'estima.

Sòc aqui amb Tu.

..................
........................

Anónimo dijo...

Reus, 28 de febrer de 2011

Tònia xata!!!

Ja ser que és dificil per Tú, entrendre-ho tot.

Jo t'envio tot el meu "Amor" i cada dia encendre una llumeta per guiar-te, en aquest treball que ara et toca fer.

Amb aquests angelets que t'ajudan...., confia-hi!!!!!!.

Perdona, si t'he molestat i
estigues tranquila que m'has omplert d'Amor.

Gràcies, per confia en mi i et prometo que fare el que m'has demanat.

T'estimo xata!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus, 15 de març de 2011

Tònia!!!!

T'envio "Llum" plena d'estimació, per poder veure i entendre amb claretat tot el que t'ha passat.

A pesar de que quan és traspassa la porta cap el més enllà, és fàcil sabe "tot" i de "tots", present i passat, sense enganys ni mentides.

M'arriva la teva pau.

Aqui et deixo una espelmeta.

T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus, 28 de març de 2011
Tònia!!!!
Aqui et deixo la meva espelmeta per il·lunimar el teu camí.
T'estimo xata.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 02 d'abril de 2011

Tònia!!!!

Aqui et deixo una espelmeta per il·luminar el teu fer per a caminar cap a la llum.
No et preocupis per mí.
Es clar que et necessito, pero entenc o vull entendre la teva marxa.
Jo sempre sere aqui, al teu costat, "Tu" m'ho vas ensenyar.

Un petó, ple de pau i estimació.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 13 d'abril de 2011

Tònia!!!!!

Avui en foran 58.....!!!!

Quan traspassem la porta del més enllà, els anys no compten, l'ahir és avui i el demà és ara....!!!!!

Xata!!!, aqui et deixo una espelmeta per il·luminar-te el camí.

Un petonet.

coco

coco dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
coco dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
coco dijo...

Reus 28 d'abril de 2011
Tònia !!!!
Aqui et deixo una espelmeta, plena d'estimació.
T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus 28 de maig de 2011

Tònia!!!

I així passaran els anys..., i tú.., a la nostra memòria, al nostra cor, al nostre sentiment, en el nostre parlar, al dia dia.....!!!!!, i el més dificil en el tancar d'ulls, particular de cada ú, i sentir-te i veure't al nostre costat.

No hi ha dia que no siguis en tots els mes sentits.

Tònia t'estimo!!!!!

Aqui et deixo una "Rosa" i una espelmeta per fer-te llum en el camí que ara et toca seguí.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 13 de juny de 2011

Felicitats Xata!!!!!!
Aqui et dixo una espelmeta per il·luminar el teu camí.
T'estimo!!!!!
coco

Anónimo dijo...

Reus 11 de juliol de 2011
Hola Tònia!!!!
El teu Xavi!!!!
Manté la flama viva!!!!!.
Ell m'ha enviat el missatge d'una canço, d'una tal "Maria Isabel"...
Parla d'una nena que troba a falta el seu pare.
Jo, he canviat el "pare" per la Mare".., per Tú.
I aqui et deixo la cançò:

.........
Vuelvo a despertar
Y tú ya no estas
has sido primero
Anoche me fui a dormir
Sin poderte decir
buenas noches te quiero
Es un rollo crecer
sin poderte tener
siempre que lo deseo
Quiero ser muy feliz
que estés mas junto a mi
no te veo ni el pelo
Siento tan cerca hoy tu corazón
que para ti escribo esta canción

Cuando no estas me cuesta tanto superar esos momentos de mi soledad
Hoy quiero estar más tiempo junto a ti, necesito verte más.

Vuelve mamá…

Que aburrida estarás, trabajar sin parar con tu jefe pesado.
Vuelve y vamonos a jugar los dos juntos, mama, a pasar un buen rato.
Ven, hoy quiero abrazarte quiero decirte cuanto te quiero
Por que yo también se que te acuerdas de mi y me echas de menos
Siempre serás una madre ejemplar, cuantos quisieran tener una igual !!! ..

Cuando no estas me cuesta tanto superar esos momentos de mi soledad
en que deseo tu cariño mama.
Y si no estas pienso que pronto volverás.
Me desespero tanto de esperar y busco una ángel que me pueda guiar.
Quiero estar contigo…

Ahora se que no volverás por que en el cielo esta tu hogar.
Pero te siento junto a mi y a Dios solo le pido que te haga feliz
Por que yo se que….
Aun que no estas, pensar en ti me ayudara
En los momentos de mi soledad
Y desde arriba tu amor me llegara
Tu ya no estas y se que no regresaras
Pero tu estrella me vigilará
Ya tengo un ángel que me pueda guiar
Se que estas aquí mamá

Te quiero mamá..

Se que estas aqui mamá
........

Aquest Xavi!!!!
xssst!!!!, tranquila..., estare amb ell..., sempre hi sere...., xssst...., ja ho se!!!!!

T'estimo Tònia.

Anónimo dijo...

Feia una eternitat que no escrivia en aquest blog. És com el racó de la família, on d'alguna manera et trobem...

Hola mama. Com estàs? Jo estic bé, ja ho saps! Simplement que et trobo a faltar. Però no et preocupis que jo no m'ensorro pas. Sé com trobar-te i això em dóna pau.

Últimament, no sé perquè, penso molt en tu. Que sàpigues que sempre vull mantenir viu el teu record. Necessito el teu record com necessito l'aire per respirar. Aprendre a seguir les teves petjades.

Ja saps que les coses em van prou bé. Tinc molts projectes començats i per començar. Em sento feliç de fer el que m'agrada i m'enorgulleix saber que tot el que pugui tenir ho he rebut de tu.

Si et pogués veure... un moment! Què feliç seria!! ...

Però en fi... jo seguiré endavant. La família segueix endavant... ajuda'ns! Sense tu no és fàcil, però no impossible.

Si algú llegís aquest blog, pensaria que estem bojos. Però tu, mama, ens vas ensenyar que l'amor no té fronteres! Doncs llavors sí... estem bojos... jo el que més!!

Ah! Aprofito per dir-te que ja fa temps que, per dins, a la coco li dic mama. No t'importa, veritat?

Un petó... t'estimo!!

Xavi Mercadé

Anónimo dijo...

Reus, 12 de juliol de 2011

Hola Tònia!!!!!

Estas contenta, veritat?
Així ho sento.

Jo tambe, te de dir un secret: "des de que vas trapassar la porta del més enllà, tot i que estas sempre al nostre costat al Junior, al Jaume i al teu Xavi els miro, els parlo, els sento i els estimo com a fills."

xsst, xsst!!!!! i això encara és més que un secret: quan els trobo els hi faig dos petons, (ells no ho saben), un és meu i l'altre és teu.

T'estimo, xata!!!!!!
coco

Anónimo dijo...

Un altre nit. Ahir et vaig escriure i em vaig quedar embobat llegint els comentaris. Aquesta nit m'ha tornat a picar la curiositat. He anat rellegint els primers missatges que vam escriure.

Han passat tantes coses... Tants canvis...

Aquesta nit et trobo a faltar especialment. Es com un buit a dins que presiona. Però jo soc fort i tinc la gent que necessito.

Potser amb certa rebel·lia i amb alguna que altre llagrimeta als ulls, t'ho torno a dir: T'ESTIMO MOLT MAMA! ET TROBO A FALTAR!!

I ara, molt mes tranquil, tanco els ulls i... a somniar!!!

Xavi Mercadé

Anónimo dijo...

Reus 28 d'agost de 2011

Tònia!!!

Ja són tres anys!
Em sembla que no ens acostumem a estar sense Tu !!!!!
Avui, Tu ja ho saps, he parlat amb cada un dels teus fills.
Ells segueixen endavant però igual que a mi, els costa pensar que no estàs!!
Jo ser que el que tu vols, és que seguim endavant, amb pau i comprensió.
Així ho intentem ...., però costa !!!!!
.........
Avui, allà ...., en la solitud del més enllà, t'he demanat un missatge per avançar en la comprensió de la teva marxa i això és el que, amb un llibre a la mà, de la meva autora preferida, m'has enviat:

"Allibera't de la inclinació emocional a les creences del passat perquè avui no puguin ferir-te.
Si vius plenament en el moment, el passat no pot fer-te mal, fos el que fos. "


Gràcies, m'has confortat.

T'estimo Xata!!!!
Aqui et deixo una espelma, per il.luminar el teu camí.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 28 d'agost de 2011

Mil petons per a tú.
coco

Anónimo dijo...

Reus 28 de Setembre de 2011

Tònia!!!!

Hola xata!!!!!
...., i passaran les hores, els dies, els anys...... i Tú, en el teu sileci sorollos, aquí estaras, a prop, espectant, somrient i pendent de tots nosaltres per a que caminem ferms.
.....
Tú més que ningú saps que hi ets...., nosaltres ens ho hem de creure i sentir-te.
Ens pensem que tens tristor per no ser-hi...., jo ser que hi ets i tambe ser que estas en pau.

T'estimo, xata.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 23 d'octubre de 2011

Tònia, xata!!!!!

Avui, els teus xatos, estan en familia, junts...., menjant, rien, recordan...., i parlant de Tú, entre altres coses.

Jo sé que hi ets, estas amb ells, t'hi fas present, encara que ells no s'ho acabin de creure.

Sé que ets feliç, de veure que les seves vides caminan endevant amb l'esperit familiar que Tu els hi vas inculcar.

Aqui et deixo una espelmeta, per il·luminar el teu camí, silenciós cap a nosaltres i ple de Llum cap a Tu.

T'estimo, Tònia.
Un peto
coco

Anónimo dijo...

Rue 29 d'octubre de 2011

Tònia, aqui et deixo una espelmeta.
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 01 de novembre de 2011

Tònia, aqui et deixo una espelmeta, en aquest dia de la vida!!!!!

Petonets,
coco

Anónimo dijo...

Reus, de novembre de 2011

Tonia!!!!!.....,ja veus els teus xatos, com viuen endevant!!!!

Aqui et deixo una espelmeta, per il·luminar el teu camí.

Tònia, t'estimo.
(Tú, que ara en saps de "màgia", ajuda'm a cuidar els pares)

Petonets.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 06 de Decembre de 2011

Tònia, vina als meus somnis hem de parlar.
Aqui et dixo una llumeta, per il·luminar el teu camí.
T'estimo.
coco

Anónimo dijo...

Reus, 11 de decembre de 2011

Tònia!!!!
Avui........., "Preciós"......!!!!!!

Aqui et deixo una espelmeta amb guarnició "nadalenca".

T'estimo, xata!!!!!
coco

Anónimo dijo...

25 de decembre de 2011

Hola Tònia

Avui Nadal!!!!!!!
Avui ets aqui.
Aqui et deixo una espelmeta, un peto i una abrassada.

coco

Anónimo dijo...

Reus 27 de decembre de 2011

.........

"He volgut trucar-te avui per dir-te Bon Nadal. Però el teu número ja no existeix. He trucat a informació telefònica i m'han dit: "ho sento, no tinc un altre número per a tu". Vaig anar a casa teva, però ja no vius allà. A correus tampoc tenen una adreça on reenviar-te la correspondència. Simplement crec, que el cel està massa lluny. Et trobo a faltar. Et porto en el meu cor. Sempre i per a tota l'eternitat. Còpia això en el teu estat, en memòria de les persones que s'han anat, però no s'han oblidat. Bon Nadal a tots els que estan allà dalt al cel. T'estimo"

...., això és el que ha escrit el teu Xavi i jo ho comparteixo amb ell.

T'estimo......., Tònia!!!!!

coco

Anónimo dijo...

salutacions desde el planetat terra!!!!!

com va per allà adalt!!!

petons i abraçades!!! el record sempre viu en la meva ment!!!!

et trovo a faltar molt, massa!!!

Anónimo dijo...

Reus 28 de febrer de 2012

Hola Tònia!!!!

Gràcies per venir a veurem.
Gràcies per esta al meu costat, pemanenment.
Gràcies per ajudar-nos a tots, a TOTS.
Se que la LLum és amb Tu i Tu ets Llum.
La resta de pensaments, Tu ja m'els lleigeixes des d'el propi "Cor".

T'estimo, xata.

coco

Anónimo dijo...

Reus 21 de març de 2012

Tònia!!!!!!
Ja el tenim aqui!!!!!
Que bonic que és!!!!!!!!
Seran uns bons pares i tu els ajudaras i jo també, no ho dubtis.
És diu: "Alex" i és molt dolç.
xst!!!!!!!, .................. deixem que el silenci ens ompli de paraules.

T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus 14 d'abril de 2012

Hola xata!!!!!
Et sabies tots els aniversaris!!!!!
Avui els pares 60 anys d'una llarga vida d'Amor. Tu, ahir 59.

Feliç aniversari, xata!!!!!

T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus 29 de maig de 2012

Hola xata!!!!!!

Que estrany es tot!!!!!
Et trobo a faltar tant!!!!!

T'estimo!!!!

coco

Anónimo dijo...

Rerus 16 de Juny de 2012

Tònia!!!!!!

Vas marxar massa aviat!!!!!

T'estimo.

coco

Anónimo dijo...

Reus, 29 de juny de 2012

Tònia!!!!!
Com t'estimo!!!!
..............
....................,
i tantes paraules més!!!!!
i tants sentiments!!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Poner las cosas por escrito las hace mas reales.. No os parece?
Estabamos lejos de la tierra patria, y no hemos podido olvidarte. Jaume se acuerda de ti todo el rato. Aqui lo pasarías muy bien.
Estás en nuestras vidas, ya sea cuando hablamos de Bob Dylan o cuando recordamos qué es el miedo.

Te echamos de menos, sobre todo Jaume...

Muchos besitos y margaritas

Anónimo dijo...

Gracias por compartir aqui, esa verdadera realidad.
Estoy con vosotros....., "SIEMPRE".
Besos

Anónimo dijo...

Reus 26 d'agost de 2012

Tònia.......,
T'estimo...., ets al meu cor, al meu pensament, al meu costat..... . .

Jo aqui i tu al mon espiritual.

Sempre juntes, xata!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus 27 d'agost 2012

......
Ens vam dir que fariem pinya...., aquell dia va ser per un examen....., tots els 27 em repeteixo el mateix...., "xata tu i jo , fem pinya per sempre", però aquesta vegda per enmarcar una abrassada que ens uneix per radiar estimació a tots els nostres essers estimats.

T'estimo xata, ets present en mi, tu ja ho saps.!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus, 29 d'agost de 2012

Gràcies per venir!!!!!!
Gràcies per ser-hi!!!!!!
Guardo les teves paraules.......

T'estimo.

Coco

Anónimo dijo...

gràcies, per ser-hi !!!!

Anónimo dijo...

Reus 24 de setembre de 2012

Estimada Tònia:

"SI ME VOY ANTES QUE TÚ

Si me voy antes que tú, no llores por mi ausencia; alégrate por todo lo que hemos amado juntos.

No me busques entre lo muertos, en donde nunca estuvimos; encuéntrame en todas aquellas cosas que no habrían existido si tú y yo no nos hubiésemos conocido.
...
Yo estaré a tu lado, sin duda alguna, en todo lo que hayamos creado juntos: en nuestros hijos, por supuesto, pero también en el sudor compartido tanto en el trabajo como en el placer, y en las lágrimas que intercambiamos.

Y en todos aquellos que pasaron a nuestro lado y que, irremediablemente, recibieron algo de nosotros, y llevan incorporado -sin ellos ni nosotros notarlo- algo de ti y algo de mí.

También nuestros fracasos, nuestra indolencia y nuestros pecados serán testigos permanentes de que estuvimos vivos y no fuimos ángeles, sino humanos.

No te ates a los recuerdos ni a los objetos, porque dondequiera que mires que hayamos estado, con quienquiera que hables que nos conociese, allá habrá algo mío. Aquello sería distinto, pero indudablemente distinto, si no hubiésemos aceptado vivir juntos nuestro amor durante tantos años; el mundo estará ya siempre salpicado de nosotros.

No llores mi ausencia, porque sólo te faltará mi palabra nueva y mi calor de ese momento. Llora, si quieres, porque el cuerpo se llena de lágrimas ante todo aquello que es más grande que él, que no es capaz de comprender, pero que entiende como algo grandioso, porque cuando la lengua no es capaz de expresar una emoción, ya sólo pueden hablar los ojos.

Y vive. Vive creando cada día, y más que antes. Porque yo no sé cómo, pero estoy seguro de que, desde mi otra presencia, yo también estaré creando junto a ti, y será precisamente en ese acto de traer algo que no estaba, donde nos habremos encontrado. Sin entenderlo muy bien, pero así, como los granos de trigo que no entienden que su compañero muerto en el campo ha dado vida a muchos nuevos compañeros.

Así, con esa esperanza, deberás continuar dejando tu huella, para que, cuando tu muerte nos vuelva a dar la misma voz, cuando nuestro próximo abrazo nos incorpore ya sin ruptura a la Unica Creación, muchos puedan decir de nosotros: si no nos hubiesen amado, el mundo estaría más triste."

T'estimo
coco

Anónimo dijo...

Reus 27 de novembre de 2012

T'estimo!!!!!

Gràcies.

coco

Anónimo dijo...

Reus 23/02/2013

Com passa el temps, Tònia !!!!
I Tú aqui, espectant, mirant-nos..., en el silenci profunt de l'Univers.
Sé que ens ajudes !!!!
Gràcies!!!
T'estimo!!!!
Coco

Anónimo dijo...

Reus, 08 de juny del 2013

Tònia!!!!!

Quin silenci més respectuós!!!!!!
xxssstttt!!!!!..., t'escolto!!!!
..., i t'estimo!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus 11 d'agost de 2013

Tònia !!!!!

Avui eram a l'Espluga. Qui sap el que passava pel pensament!!!.....,
qui sap el sentia el teu "Cor"..., això si el somriure no faltava.

Estimo l'Espluga !!!!

T'estimo Tònia, ara i sempre....

coco

Anónimo dijo...

Reus, 28 d'agost de 2013

Cinc anys......!!!!!!
Gràcies per venir!!!!!
Gràcies per ser-hi!!!!!!

T'estimo Tònia !!!!!
T'estio Teta!!!!!!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus, 02/09/2013

Hola Tònia!!
He tobat una poesia i aqui la deixo:

"No te acerques a mi tumba llorando.
No estoy allí. No duermo ahí.
Soy como mil vientos soplando.
Soy como un diamante en la nieve, brillando.
Soy la luz del sol sobre el grano dorado....
Soy la lluvia gentil del otoño esperado.
Cuando despiertas en la tranquila mañana,
soy la bandada de pájaros que trina.
Soy también las estrellas que titilan,
mientras cae la noche en tu ventana.
Por eso, no te acerques a mi tumba llorando.
No estoy allí.

-Plegaria indígena"

Ara entenc, com cada dia et trobo per allà on vaig i em sento tan arropada per Tú.

Gràcies xata!!!
T'estimo,

coco

Anónimo dijo...

Reus 25 de decembre de 2013

Com et trobo a falta !!!!!
Amb la teva marxa, s'han acabat tantes coses !!!!!!
......
Sort que et trobo al vell mitg de l'Univers i allà sento la pau i l'energia que em dones, aquella energia que vam compartir quan erem tan sols dos menudes germanes que ens voliem fer grans !!!!!
............
T'estimo Tònia!!!!

coco

Anónimo dijo...

Reus 08/07/2014

T'estimo, Tònia !!!!
Ets present a la meva vida.
Aquest silenci teu, tan sorollos dins al meu cor, m'omple d'enllorança !!!!

coco

Xavi Mercadé dijo...

Hola mama!! Buf, si en feia d'anys que no deia res per aquí!! Avui m'ha donat per connectar-mi i pensar en tu... et trobo molt a faltar! ho saps, no?? Ara estic a Girona... una nova aventura!! Costa el canvi, però estic ilusionat!! En fi... un petó i ajuda'ns a tots, que et necessitem!!

Anónimo dijo...

Reus, 25 de febrero de 2015

Hola Tònia!!!!

Costa viure sense Tú !!!!

No hi ha dia que que no senti aquelles paraules que tant em deies: "No et preocupis xata "!!!!!

.............

Encara em pregunto per que?

Per que no hi ets ?

Et trobo tant a falta !!!

........

Sé que ets amb nosaltres i que ens ajudes em Tot.

No em deixis.

T'estimo

Cos

Anónimo dijo...

Reus, 25 de febrero de 2015

Hola Tònia!!!!

Costa viure sense Tú !!!!

No hi ha dia que que no senti aquelles paraules que tant em deies: "No et preocupis xata "!!!!!

.............

Encara em pregunto per que?

Per que no hi ets ?

Et trobo tant a falta !!!

........

Sé que ets amb nosaltres i que ens ajudes em Tot.

No em deixis.

T'estimo

Coco



Anónimo dijo...

Reus 15 de març de 2015

Tònia!!!!

Fes magia!!!!

Tú en saps!!!!

Per "l'E ".........

T'estimo

Coco

Anónimo dijo...

Reus, 21 d'abril de 2015

Tònia !!!!!

Ja no estas sola!!!!
El pare és amb tú.
Doneu-vos la mà i esteu atens a les nostres pregàries.

Ell ha deixat de patir. Em costa creure que no hi és. Vaig està allà amb ell, fins l'últim suspir.

Gràcies per ajudar-lo.

T'estimo

Coco

Anónimo dijo...

Reus 06/12/2015

Tònia !!!!

Envians força.

T'estimo

Coco

Anónimo dijo...

Reus 18 de gener de 2016

Tònia!!!

Que dir-te que Tú no sapigues des d'allà on ets.
Ets la meva "Força".

Gràcies per ser-hi

T'estimo

Coco

Anónimo dijo...

Reus 02 d'agost de 2016

Mes, màgic !!!!Per Tú i per mí.
No hi ha día que no et tingui present.
Sempre ets al meu cor, al meu pensament i amb paraules a la meva boca.
Et porto amb mí.
Et sento al meu costat.
"Nena", et voldria present !!!!!!!
Menys mal que ser on ets !!!!
T'estimo, Tònia!!!!

Coco

Unknown dijo...

no se perque després de tans anys seguim escrivint al teu mur....pensem pot ser que així les parales que escribim arrien a qui te que llegirles. No sé...pot ser es la menera de impedir que acavis de marxar del tot... pero escrivim. De resposta...sempre la manteixa....silenci.fins a 339 missatges que ves a saber qui els llegeix.
Vivim la vida com si mai haguessim de morir....després quan toca l'hora hi a molta pressa per endreçar tot allo que no es al seu lloc. ¿Quantes converses van quedar pendents mama? tot el que no ens vam dir en el seu moment per por,...per tristessa,...I ara que...? Que fem d'aquells temps perduts de silencis i mirades de complicitat...? Un fill perd sa mare sense llibre d'instruccions, amb el trencaclosques de la vida per acabar de resoldre, perdut en el taraná del anys, entre tantes i tantes decisions, perseguint hombres del passat... recordant...somiant en si tot plegat a sigut un somni o es la terrible realitat de la vida que t'atrapa i t'ofega... Despres de tot... ja no hi ets....només silenci!
jo seguiré esperant...

Anónimo dijo...

Reus, 29 d'agost de 2017


Jau !!
Ella sempre parlara dins al teu cor.
No estem preparats per morir.
Però és una realitat, deixem el cos i aquí ens quedem, amb els essers estimats.
Has escoltat, mai el silenci ?
Ella, fa màgia. Parla dins el silenci.
Fa 25 minuts, que s'han complert 9 anys d'aquell 28 d'agost del 2008.

Tònia....
Costa acceptar que no hi ets !!!
Cada vegada que et parlo, sento en el cor aquelles paraules que sempre em repeties: "no et preocupis, xata" !!!
Confio amb la teva màgia plena de llum per a tots els que et tenim present.

T'estimo Tònia

Coco

Unknown dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
https://tempo241.wordpress.com/ dijo...

Toc, toc..
¿Se puede? Gracias a Coco he podido colarme en este rincón tan especial que habeis creado para comunicaros con Antònia, la madre, la hermana, la amiga, una persona muy especial que siempre vivirá en vuestras almas.
Aunque no la he conocido personalmente, la siento muy próxima, muy parecida a mí, incluso, si cierro los ojos, me la imagino sentada frente a mí, con una taza de te, hablando del último libro que hemos leído y comentando nuestra pasión por la escritura y... muchas cosas más.
La montaña rusa, que título más adecuado, la vida es como una montaña rusa, unas veces estamos arriba, otras vamos de lado y la mayoría, boca abajo, pensando que la vida es dura y no vale nada, cuando, en realidad, es muy valiosa.
En fin, gracias por dejarme asomar a ese rinconcito tan mágico, no deberiais dejar de venir aquí, porque huele a cielo.
Un beso enorme para todos.
Lois Sans

Anónimo dijo...

Reus, 12 d'octubre de 2017

Gràcies Lois Sans, estimada amiga.
Gràcies per entrar i compartit aquest tros de cel.
És un cel molt particular i a la vegada entrenyable.

Tònia, no em puc callar l'existencia de "L'art d'opinar". Cada dia parlem, tu ja saps on. Però entrar aquí, en aquest tan estimat teu blog, és com si vingues a casa teva i m'asegues a la tarrasseta per parlar i parlar.
Tantes vegades he llegit els 343 missatges, i he plorat d'emoció i tristesa a la vegada, que em sembla que és tambe una miqueta casa meva.

No em cansare mai de dir-te que t'estimo i et necessito amb la meva tasca diaria.
Se que hi ets, sense tú, no pedria.


T'estimo

Coco

Anónimo dijo...

Reus 04 de febrero de 2018

Tònia !!!!
Aquí estic......
La mare ja és amb Tú.

He fet tot el que he pogut per cuidar-la.
Ara..., la trobo a faltar, com et trobo a faltar a Tú.
Totes dues de la mà, amb el Pare el vostra darrera, protegiu-nos a tots plegats.
Esteu atentes als nostres pensaments i demandes, per dir-ho d'una manera ú altre.

Abraça-la molt. Era el seu desitg. "abraçar-te".

T'estimo....
Us estimo
.
Coco

Anónimo dijo...

Reus 01 de gener de 2020

Avui estas molt present en el meu pensament.
2020...………………, serán 12 anys sense Tú.
Masses!!!!

Estic molt orgullosa dels teus fills.
S'estimen i es respecten tal com Tu i Joan els hi vareu ensenyar. Són una passada. I els teus nets.... "entrenyables".
El que no hem aconseguit com a germans, tots plegats…, ho estant aconseguint els nostres fills com a cusins germans. Em fan molt feliç.

El teu Xavi....., una passada !!!!. Ell i jo tenim un secret (sabem on trovar-te,.... xssst)

T'estimo, no emcansare de dir-to

Coco


Anónimo dijo...

Hola Tonia.
Avui 15 anys que vas emprendre el "Llarg Viatge"

Ja quasi ningú escriu al teu BLOG.
Ahir vaig llegir els 300 i pico de comentaris de "Montañas Rusas".
No hi ha dia que no pensi amb Tu.
Gràcies, gràcies,gràcies per esta al meu costat en els dos anys de la meva enfermetat.

Tú i la Mare, m'heu donat forçes per sanar-me.

Ja tinc tres nets, entre ells una "nena".
OLGA, ROC i OLEGUER.

T'estimo, angel meu

28 d'agost de 2023

coco


«El más antiguo ‹Más antiguo   201 – 347 de 347   Más reciente› El más reciente»